vrijdag 10 oktober 2008

Het komt dichter



We zitten in een heel belangrijke week.
Dit geldt zowel voor alle atleten die nu in Hawaii zitten en morgen het beste van zichzelf geven, als van de dames en heren die aftellen naar de marathon van Eindhoven zondag.
Maar daarnaast uiteraard ook nog enkele belangrijke trainingsweken richting Ironman Florida.

####

De foto van deze week is van een klim (lees: nadruk op frequentie) - training in Vittel, waarbij de Veldies toonden dat hun loopconditie in orde is :)

Afgelopen weekend dus Mr Sleepy.
We hadden relatief geluk met het weer. Relatief omdat het droog bleef, maar echt warm was het nu ook weer niet (of was dit enkel zo op de moto :) ?). Feit is dat er veel wind was, dus een prima voorbereiding op Florida. Iedereen maakte er een hele mooie training van. De wedstrijd in de training is uiteindelijk van minder belang. Zowel enkele fysieke (voeding, hartslag, dosering, ...) als enkele psychologische zaken werden zo nog eens op punt gezet.
En het moet gezegd: het ziet er goed uit. Iedereen staat scherp en is zeer gemotiveerd. Nu nog gezond blijven en dan zal het de laatste week vooral zaak zijn te relaxen en mentaal te focussen. Maar dat is dus voor binnen enkele weken.

####

Morgen DE dag waar het in de triathlon om draait. Ik kijk er alvast naar uit. Het wordt weer een mooie strijd, waarbij de Belgen een grote rol kunnen spelen. Er zijn ook een aantal age groupers waar ik met speciale aandacht naar zal kijken.
Atleten: veel succes en geniet er ook van!!
Supporters: geniet van de vibes en krijg de kriebels als je naar alle samenvattingen of You Tube-filmpjes kijkt.
Hope to be there next year!

####

Ik ben ondertussen al wat aan het trainen om mijn fietsfrequentie te verhogen. Een volgende keer ga ik daar dieper op in.

ciao
t

Geen opmerkingen: