maandag 20 oktober 2008

Aftellen



Het aftellen kan stilletjes aan begonnen.
De Ironmanagers hebben hun laatste zware trainingsweek achter de rug. Gezien velen nog een drukke professionele week voor de boeg hebben alvorens zondag te vertrekken, bouw ik deze week de trainingen al wat af. Kwestie van niet volledig kapot te vertrekken.

Op de foto zie je de Knokse lichting getrokken bij Surfers Paradise. 4 van de 6 (Frank, Jean, Bart en Jan) zullen binnen 2 weken aan de start staan, 2 anderen hebben nog een jaartje training voor de boeg.

Zaterdag werd er goed getraind (lange fietstraining) waarbij de eerste zenuwachtigheid toch kon gevoeld worden. Logisch en gezond! Morgen nog een goede zwemtraining en ze zijn er klaar voor. Ze hebben er hard voor getraind en veel voor gelaten, dus kijk ik er net als hen hard naar uit!!

Wie trouwens ook op de inschrijflijsten staat, is Bert Jammaer! Benieuwd of hij ook definitief start. Cijferman nummer 1 Olli wist onmiddellijk dit nieuws mee te delen, waarvoor dank!!

####

Op persoonlijk gebied was vorige week een rustige week. Een verkoudheid en een stomme teenkneuzing zorgden voor wat minder training, maar wat meer administratieve voorbereiding op het volgende seizoen.
Zo ga ik volgend jaar ook op zoek naar persoonlijke sponsoring. Die kan ik zowel als coach als atleet uitdragen. Mocht je dus iemand weten, mag je deze persoon altijd door sturen :) !

Geen opmerkingen: