maandag 13 oktober 2008

IM Hawaï



Zaterdagavond trokken we naar Brugge om de sfeer op te snuiven en IM Hawaï op groot scherm te volgen. Altijd goed voor de motivatie.

Wat zagen we?

Van Belgische zijde waren Beke en Hélin de profs die het goed deden. Beke was de ganse dag op achtervolgen aangewezen. Een strafkaart zorgde mogelijks voor extra motivatie/boosheid om er in de marathon nog een lap op te geven.
De andere profs hadden jammer genoeg hun dagje niet.

Bij de age groups hele sterke prestatie van Wim Van de Wielle, Michael Dewilde en Bob Dewolf, al zijn er uiteraard ook vele anderen die het beste van zichzelf gaven.

Bij de toppers een hele sterke Alexander, die bewees wat er velen van hem verwachtten. Jammer van McCormack, hier is niet veel info over te vinden (blijkbaar materiaalpech?). Eneko Llanos stond ook in mijn top5. Schildknecht had ik niet direct verwacht in dit warme weer, maar een hele knappe prestatie!!!

Bij de dames mocht Wellington vrij lang met haar wiel staan zwaaien, om dan nog heel ruim te winnen. Straffe kost!!

####

Ondertussen werd in gans Vlaanderen in dit weekend duchtig getraind. Ik hoorde atleten die in Oostende, Terneuzen, Moeskroen en Antwerpen hun Big Training Day afwerkten onder een stralend zonnetje. Leuk om horen, en de motivatie onder de groep is dus duidelijk aanwezig.

We gaan de laatste echt zware week in. Wordt dus vervolgd.

####

Ook mooie prestaties in de marathon van Eindhoven!!

Ideaal weer, ideale wedstrijd en dat zorgt voor euforie aan de meet.
Mag ook wel na een marathonvoorbereiding.

Zo, tot de volgende!!

ciao
t

1 opmerking:

Jomme zei

McCormack had een gebroken kabel (rem of versnellingsapparaat). Zou 20-25 minuten duren voor technische hulp dit zou kunnen verhelpen en hij heeft er dan maar de brui aan gegeven. Hij is naar eigen zeggen in topvorm en weet niet wat gedaan. Hij zou wel eens in Florida kunnen opduiken!