dinsdag 2 september 2008

Van Almere tot Ötztal

We beginnen deze blog met een korte opsomming van de prestaties van afgelopen weekend:

- In Almere stonden een 3/4e triatlon en een volledige triatlon op het programma. Gerrit Schellens en Dirk Van Gossum waren super. Op de 3/4e afstand was er Patrick die een hele mooie wedstrijd deed, en zo een verlengde breit aan zijn prachtig seizoen

- In Waardamme was er de duatlon, waar Mathieu het wat lastig had na een zware test (voor scheidsrechters) op zaterdag. Maar toch weer een mooie ervaring rijker. Kris Coddens won er de wedstrijd

- In Oostenrijk was er de Ötztalradmarathon. Een schitterende cyclosportieve, waar Luc de laatste maanden naartoe gewerkt had. Ondanks een korte voorbereiding (drukke praktijk, doctoraat, gezin,…) begonnen we in juni met de voorbereiding. Een stomme kniestoot tegen een tafeltje noopte ons tot voorzichtigheid, maar de geleverde inspanningen, en af en toe het geleverde geduld, werden beloond met een knalprestatie.

- In de Vélomediane Claude Criquelion toonde Tom dan weer dat hij een mooie sprong gemaakt heeft dit jaar. Hij werd hiermee bekroond met goud, wat hij leuk meegenomen vond.

- In Chièvres deed ikzelf een test; Enkele weken terug werd een ijzertekort vastgesteld. Toen wisselden goede dagen zich af met slechte. De laatste weken ging het beter op training. Om te weten of dit ook werkelijk zo was, wou ik een intensieve wedstrijd doen. Iets te intensief zo bleek, na een goed zwemnummer, ging ik een aantal keer te veel in het rood en blokkeerde volledig. Losfietsen en naar huis leek me de beste oplossing. We weten nu waar we staan.. Nu, het feit dat ik op vrijdag een aantal vaccins toegediend kreeg, zal allicht ook niet ideaal geweest zijn.

- Komende woensdag staat de Zwin triatlon op het programma. Ondanks het voorspelde minder goede weer, zal het toch weer feest zijn in Knokke. Op een doordeweekse dag zal elke triatlonfanaat weer aanwezig zijn. Tot woensdag dus !


Komt eraan: wat nieuws over planning en dergelijke

1 opmerking:

Bert zei

"Op een doordeweekse dag zal elke triatlonfanaat weer aanwezig zijn."

Hmm... met m'n gedachten zat ik bij jullie, met de rest.... aan 't werk.

Tnx. ;))