woensdag 24 september 2008

Stage Vittel

Omdat Kristof een schitterende blog maakte (zie Topsporters.net) zal ik hem hieronder citeren:

Beste sportvrienden in België,
Hierbij een klein relaas rechtstreeks vanuit de lobbyruimte van Club Med te Vittel.
Zondag aangekomen met Raf Wouters, waarbij het weer nog niet super was. Een vlot fietsritje stond op het menu, waarna we ook nog het schitterende Olympische zwembad opzochten. 's Avonds konden we onmiddellijk vaststellen dat het eten hier ongelooflijk lekker is.
Op maandag stond er al een goede fietstraining op het programma. De tijdritfiets werd getest en goedgekeurd in het fantastische glooiende landschap.
Dinsdag was loopdag, waarbij we in het bos enkele extensieve tempo's deden. Een constatatie van de expert ter plaatse, was dat iedereen progressie gemaakt heeft in het lopen!!
In het losfietsen dat in de namiddag volgde, bleef de groep mooi samen en konden we op souplesse genieten van het zonnetje.
Opmerking rond het fietsen: de tijdritfietsen zwieren de pan uit, Cervelo, Kuota, Orbea,... zijn geen onbekenden!!

Vandaag, woensdag: was grote zwemdag! In het teken van veel rust, stond enkel zwemmen en loslopen op het menu, maar werden er wel grenzen verlegd in het water.
Vooraf trokken we met een klein hartje naar het zwembad, tijdens het zwemmen waren we af en toe eens kwaad op den trainer dat het bleef duren, maar achteraf was iedereen blij met de geleverde prestatie van 5,5km!!!

Het loslopen rond het meer deed deugd en ook de stretching achteraf zorgde voor een aangename ontspanning.

Nu we hier zetten, denken we alweer aan de volgende maaltijd, en ook aan de Big Training Day die morgen volgt.

Terwijl Kurt het biljartlaken naar zich toe trekt, rest er nog 1 vaststelling: de sfeer zit goed !!!

Geen opmerkingen: