zaterdag 21 november 2009

Ready, set, go!



Zaterdagmorgen.
Straks de wisselzakken en fiets binnen brengen. Tussendoor Carbo Cake eten, drinken en veel rusten. Het leven van een atleet kan soms zwaar zijn :)

Gisteren avond was er nog de Pasta Party. Buiten! (lekker fris) Na het traditionele volkslied kregen we een kopie van die van Florida. Jongste deelnemer, oudste deelnemer, biggest loser :),...
Enige uitzondering was Rudy! Een straffe gast met 2 beenprothesen. In Hawaii miste hij op 8' de cut off time in het fietsen. Morgen wil hij hier zijn eerste Ironman finishen! Straffe gast!
Er zijn trouwens meer dan 1000 Iron virgins, dat op ongeveer 2400 starters.

Verder valt er uiteraard niet super veel te vertellen. Gisteren was heel rustig, kort nog wat fietsen (iets minder wind, maar iets warmer?) en kort gezwommen.

Daarna nog een route uitgestippeld, zodat Sara mogelijks toch een deel van het fietsparcours kan zien.

Voilà, voorbereiding zit erop. het mag komen van mij.
Op de foto zien jullie alvast de zwemstart van verleden jaar!

Hoe de wedstrijd verlopen is, horen jullie morgen dan wel hé

Alvast bedankt voor alle berichtjes en aanmoedigingen. Het is leuk te weten dat er thuis gevolgd wordt!

ciao
t

3 opmerkingen:

Ruben Vandevoorde zei

Veel succes Tim!

Luc Ailliet zei

Hi Tim,

Proficiat met je prestatie. Ik volgde je tot halfweg de marathon, toen je nog op de nummer 1 positie lag van je leeftijdscategorie. De 2 gasten die uiteindelijk voor je eindigden lopen wel alle 2 zeer sterke marathontijden. Als je dit al kan met zo'n vreemde voorbereidingsperiode, dan belooft dat voor volgend jaar! Groeten, Luc

Dominic zei

Mooi Tim! we hebben gevolgd tot het voor ons bedtijd (hier werkdag op maandag hé) en het zag er allemaal goed uit! blijkt ook uit de einduitslag...knap man! ik vermoed dat je je ticket vast hebt??

Groeten
Domini, Jo en Bente