zondag 31 juli 2011

2e deel stage

Ondertussen zijn we zondag en alweer thuis na een schitterende stage in Gerardmer. De Kenyaanse dag op woensdag bracht de Ironman - atleten in spe heel wat vertrouwen bij.

Op donderdag volgde dan een ontspannen dag met losfietsen (en tussendoor kijken naar een wedstrijdje schansspringen: wow!
In de nammidag hadden we het geluk om een les rompstabilisatie en yoga te krijgen door Katia Pauwels. Voor alle spieren goed, niet alleen de lachspieren trouwens! Een aangename kennismaking voor velen en de meesten waren nog maar eens overtuigd van het nut hiervan. Hierna doken de atleten het zwembad in voor een ontspannen duurtraiing.

Op vrijdag dan een Big Training Day: zwemmen in het meer, daarna opnieuw een mooie fietstocht en afsluiten met een laatste loopje rond het meer.

's Avonds een korte evaluatie: iedereen had zich niet alleen goed geamuseerd, maar vooral veel conditie en vertrouwen getankt richting de doelen die er nu aankomen.

Nu volgt een rustige week richting Mr Auping en het BK in Eupen. Voor Karl is er dan weer IM Regensburg. Alleszins heel veel succes aan alle atleten!

Het weekend sloot ik af met SMO topteam. We verzamelden in Izegem voor een duurrit, gevolgd door een verkenning van het fietsparcours. Na een deugddoende maaltijd met groepsgesprek sprongen we dan nog eens in de vaart voor een duurtraining!

Jammer genoeg wel minder leuk nieuws bij het naar huis rijden: ik mocht Roos oppikken in het ziekenhuis: aanngereden door een auto. Gelukkig enkel een elleboogkneuzing en de wonde genaaid. Toch even schrikken, maar het kon zeker erger zijn!

tot een volgende!

ciao
t

Geen opmerkingen: