woensdag 27 juli 2011

Update stage Vogezen

Sedert zaterdag zijn we aangekomen in Gerardmer. We, dat zijn een groep Ironmanagers, aangevuld met enkele SMO- en individuele atleten. De stage is vooral bedoeld als de voorbereidig van Ironmans in Canada en Wales, maar ook atleten van de kortere afstand komen hier aan hun trekken.

De eerste dag keken we eerst naar de ontknoping van een spannende Tour de France alvorens zelf de beentjes los te gooien. Een regenbui maakte er een epische rit van, maar vanaf dan kon het weer alleen maar beter!

Zondag was dan de overgangsdag met de 3 sporten heel relax: zwemmen in het meer, losfietsen op al wat glooiender terrein en een ontspannen duurloopje. Ondertussen maakte iedereen kennis met elkaar en kon Katia getuige zijn van het feit dat de Ironmanagers dan toch niet zo saai zijn als de naam soms doet vermoeden.

Op maandag stond dan de eerste lange duurrit op het menu. Een prachtige rit met heel wat beklimmingen en een deel van de Route de CrĂȘtes bracht ons op 147km en 2600 hoogtemeters. En vooral heel veel tevreden atleten!

's Avonds kwamen dan ook Sophie, Karl en Jeroen toe, die de dag voordien nog Antwerpen onveilig maakten.

Dinsdag was dan weer iets ontspannen met een zwemtraining en een ontspannen duurloop, aangevuld met een clinic in functie van de Ironmans die volgen.

Vandaag woensdag staat er dan een Kenyaanse dag op het programma. 3 looptrainingen met focus op wat kracht en uiteraard uithouding. Ook de loopstijl (en ritme!) komen aan bod!
Door het spreiden van de trainingen, wordt de belasting beperkt !

Hoe dit alles verloopt, volgt wel in een volgende update!

ciao
t

1 opmerking:

Kiekens Stijn zei

Tim nog eens bedankt voor de stage! Vond het echt super en heb ervan genoten. Heb me lekker kunnen uitleven in de bergen. Wel 1 minpunt ik denk dat ik ziek ben...besmet door een triathlonvirus denk ik...hahaha! Grtz Stijn