dinsdag 5 juli 2011

leve de Belgen!

Na Luc Van Lierde is nu Marino (alias Bink) wereldrecordhouder op de volledige triathlon. Een week na Frederik Van Lierde dus weer een topprestatie van een West-Vlaming :) !!
In Klagenfurt trouwens heel wat knappe prestaties van Belgen, die blijkbaar ideale omstandigheden hadden op wedstrijddag.

Allicht gaan Raelert en Kienle in hun strijd die nieuwe WR tijd wel als extra motivatie gebruiken om extra gas te geven in Roth! Bij de vrouwen zal Wellington allicht tegen zichzelf moeten kampen, ofwel zo dicht mogelijk overall proberen eindigen.

Nog afgelopen weekend was er in St Laureins de klassieke niet-stayer triatlon. Uiteraard heel wat volk van SMO aan de start. Het is dan ook een thuiswedstrijd. Toch kon Bert Jammaer winnen en moest SMO vrede nemen met de 2e, 3e, 5e en 6e plaats. Bij de dames een overduidelijke overwinning van Melanie Matthys, die zo haar conditie van verleden week bevestigde. Nu even rusten en dan richting Wales toewerken!!

In Kortrijk was er het BK duatlon. Antoin Duvivier was gekwetst, Joerie zit in Font-Romeu en Pieter Rijnders moest vrede nemen met zilver na een kuitblessure. Zo werd er na het fietsnummer in grote groep gestart voor het brons (na Tim Van Hemel en Rijnders). Wim De Cort won het pleit voor het brons, maar een verrassende Gert Van Poucke werd heel knap 4e!!
Heel mooi voor deze klasbak die al heel wat blessures had, maar nu toch mooi zijn visitekaartje afgaf.

Bij de dames werd Heidi Ameloot dan weer heel knap 2e, en iets verderop Mieken en Peggy op 5 en 7. Opnieuw mooi staaltje girl power dus!

In Middelkerke werd er zoveel jaar na de Cost Triatlon opnieuw een kwart georganiseerd. Bij de dames werd Femke mooi 2e!

In St Vith dan weer mooie wedstrijden van Kevin en Jarno. volgende week Geraardsbergen en dan richting BK en NK!!

Voila, volgende bericht zal vanuit Roth zijn, voor ons volgende avontuur

Ciao
t

Geen opmerkingen: