dinsdag 26 april 2011

Vroege zomer

We hebben de laatste dagen absoluut niet te klagen ggehad van mooi weer. Na een frustrerende zondag in Nederland, trokken we richting Paasweekend.

Met op vrijdag de persvoorstelling van het nieuwe SMO - Specialized Team begon het weekend al goed. Een aantal super gemotiveerde atleten zijn klaar om er dit seizoen in te vliegen! De mix tussen jong geweld en ervaring en tussen korte en lange afstand kan de groepsdynamiek alleen maar ten goede komen.

Op zaterdag dan een hele leuke dag. De BMA Classic wordt stilaan een klassieker. Een inrichting van Ironmanagers, met dank aan Marc Timmermans van BMA Ergonomics, reden we die dag onze eigen Ronde van Vlaanderen.
Met start in Ninove, via het Pajottenland richting Geraardsbergen, om dan een aantal minder gekende hellingen op te zoeken aan de Waalse kant en ook in de Vlaamse Ardennen een aantal nieuwe wegen op te zoeken.
Na bevoorrading in Zottegem bij Christine, doken we dan wel de officiƫle finale in met Valkenberg, Ten Bosse, Muur en Bosberg om zo te finishen in Ninove.
Finishen deden we met een goede spaghetti en een stukje taart omdat mijn betere helft jarig was!
Ook een aantal recreanten van SMO reden mee, dus heel plezant om op die manier 2 clubs samen een leuke rit aan te bieden!

Op zondag dan een leuke koppeltraining in functie van het BK ploegen komende zondag. De mannen en vrouwen van SMO draaiden vlot rond en die sterke groepsgeest zal bepalende zijn volgende week!
Met ook de duatlonploeg van ETZ, heb ik wel enkele atleten die zullen meespelen. Spannend wordt het alleszins!!

Paasmaandag was dan iets relaxter met ook de eerzte open water zwemtraining van het jaar. Door het goede weer van de laatste weken is het water in de meeste plassen warm genoeg om te trainen, dus ideaal in functie van de wedstrijden die er aan komen!

Komend weekend halve triatlon in Lissabon en uiteraard de BK's ploegen!!

Ciao
t

Geen opmerkingen: