dinsdag 5 april 2011

Seizoen op gang


Na de stages was het vooral werken en rusten die centraal stonden! Gelukkig hadden we ook wat tijd om wat los te fietsen en te genieten van de omgeving (zie foto)

Maar ondertussen komt het echte seizoen natuurlijk dichtbij:

Met een overwinning van Joerie, een 2e plaats voor Heidi en mooie ereplaats voor Xander is ETZ alvast mooi vertrokken voor het komende seizoen.

In Wachtebeke toonde Sophie niet alleen dat ze een mooie stap vooruit zette (1' beter dan vorig jaar op een zwemloop van 500m zwemmen en 5km lopen), ze werd ook 2e overall!! Ze is helemaal klaar om straks in Texas te meten met de grote madammen.

In De Haan tenslotte werd er vooral getest ifv komend seizoen!

Afgelopen weekend dan, terwijl wij op vrijdag al een stukje Ronde meepikten, was er natuurlijk de Ronde van Vlaanderen. Cancellara bewees dat ook voor hem vochtopname belangrijk is en bij de vrouwen toonde Lieselot dat ze mooi op dreef komt richting 'haar' wedstrijden.

Komend weekend is er uiteraard de duatlon van Wevelgem, de ideale opstap richting Horst.

Met daarnaast ook een groepstraining voor een bedrijf richting Mont Ventoux, en het weekend is weer mooi gevuld.

wie momenteel bezig is aan DE prestatie van de week is allicht Nadia. In de Marathon des Sables geeft ze het beste van zichzelf. Wij volgen haar fysieke en mentale strijd op de voet! go Nadia go!!

ciao
t

Geen opmerkingen: