dinsdag 19 april 2011

Er zijn zo van die dagen...

Het EK Powerman in Horst was geen succes. Er is al vrij veel over geschreven dus gaan we hier niet al te ver op in. Laat ons zeggen dat een gedeelde fout van organisatie en Joerie zelf ervoor zorgde dat Joerie en Pieter Rijnders een ronde teveel in gingen. Weg kans op EK titel en vooral weg kans om te tonen dat conditioneel alles goed zat. Maar goed, er komen nog wedstrijden, tenminste als de gezinsuitbreiding niet vroeger dan verwacht komt.

Jens Roegiers, Mieke Depoortere en Jan De Maesschalck deden dan weer mooi wedstrijdritme op, terwijl Els door de liefde nu ook aan duatlon begint! Mooi om te zien!

Jan Stockman en Sophie Van Biervliet waren ook van de partij in voorbereiding voor Lanzarote. Mooie prestaties voor hen. Gezien er een 13-tal mensen vanuit Knokke starten in Lanzarote, waaronder een aantal van de Ironmanagers, lopen we elkaar zeker nog tegen het lijf. Hun site is trouwens heel tof om volgen. Bekijk ze alvast eens hier!!

Gelukkig wel goed nieuws van Lieselot die in Halle Buizingen de prijs voor de strijdlust kreeg en de spurt aantrok voor Liesbeth. Nu morgen de Waalse Pijl!!

Kevin Panhuyzen reed een hele sterke wedstrijd en eindigde als 5e in Münsingen, met enkel maar 2e jaars voor hem! Met een stage van de nationale ploeg in de benen belooft dit alleen maar mooie resultaten dit seizoen!

In Antwerpen dan weer leuke prestaties op de 10 Miles en de marathon. Een hele straffe alleszins van Lander Van Droogenbroeck die zijn record nu op 2u16 zet !!!

In Boston dan weer een wereldrecord, maar wegens teveel bergaf in het parcours kan deze niet officieel gehomologeerd worden. Voor Nick en Jeroen was dit hun 5e Major marathon !!!

voila, zo sloten we alweer een druk weekend af

ciao
t

Geen opmerkingen: