dinsdag 12 april 2011

Competitie!


Het weekend van 9 - 10 april kan je gerust druk noemen :)

Hieronder een kort overzicht van de atleten. Met tussendoor nog het volgen van IM Zuid-Afrika en Parijs - Roubaix had ik de handen vol om alle atleten en prestaties op te volgen.

- marathon des Sables: absoluut een klasse prestatie van Nadia. Met een 440e plaats overall en een mooie sprong vooruit op de laatste 2 dagen, mag ze terecht trots zijn op deze ervaring !!!

- IM 70.3 in Texas: vooraf was Sophie (De Groote) wat onzeker, maar met een 12e plaats als eerste Belgische in een absoluut topveld, mag ze zeker tevreden zijn en zijn we duidelijk vertrokken voor een mooi seizoen!

- duatlon Wevelgem: Joerie had zeker geen superdag, hij ontbrak wat friste en betaalde dat cash tegen een hele sterke Pieter Rijnders. Wanneer je heel veel wint, schrikken de mensen al eens dat je ook 2e kan worden ! Verderop zagen we een mooie prestatie van Xander Denys, die zijn eerste langere afstand niet - stayer goed doorstond. We weten wat de werkpuntjes zijn, dus hier is zeker nog progressie marge!
Bij de dames een hele mooie 2e plaats van Mieke Depoortere die een mooie winter beloond ziet. Kort daarachter een wat vermoeide Peggy Claerbout, haar piek komt later in het seizoen nog. Voor Heidi Ameloot is het wat wennen aan nieuwe werkomstandigheden en nu vooral de gedane trainngsarbeid omzetten in mooie presaties

- Marathons Parijs en Connemara: hele mooie prestaties van Patrick en Diederik. Op de foto zie je een beeld van de omgeving in de Connemara marathon, moet prachtig zijn!

- Lieselot reed dan weer een 4daagse ronde in Nederland om competitieritme op te doen, met volgende week de Wereldbeker in Drenthe, Halle - Buizingen en dan de woensdag erna de Waalse Pijl belooft het nog druk te worden!!

- trainingsmaat Kjell tenslotte debuteerde in Rotterdam op de marathon. Met een mooie 2u35'44 mag hij zeker tevreden zijn!

Momenteel zijn we in Gerardmer om de stage van juli voor te bereiden. In het weekend is het dan richting Horst voor het EK Powerman!

ciao
t

Geen opmerkingen: