vrijdag 1 oktober 2010

Natural Energy Lab



Opnieuw een dagje verder hier in Kona!
Gisteren kwamen Karl en Sophie hier toe na een lange reis. Zij logeren hier tot zaterdag, wanneer mijn nonkel en tante arriveren.

Vanmorgen opnieuw de oceaan verkend. Dit keer met 4 (Wim Vandewielle was ook van de partij). Toch een stuk aangenamer in een kleine groep. De training verliep vlot en na een ontbijt, het doornemen van de mails, het dagelijkse Skypen en wat rusten, vertrokken we voor een rustige looptraining.

Ditmaal verkenden we het keerpunt van de wedstrijd. Een stuk van Queen K Highway en dan het lager (en warmer) gelegen Natural Energy Lab. Een zeer gekende plaats hier in Hawaii en een breekpunt tijdens de marathon volgende week! Het was er nu blijkbaar 44°C en dat met toch wat bewolking!

Straks nog wat rusten en dan gaan we nog eens naar de fietsenwinkel. Blijkbaar is er een nieuwe regel waarbij de helmen USA- goedgekeurd moeten zijn. Al de Europese helmen zijn CE goedgekeurd en hebben dus een ander stickertje. De kans is dus redelijk groot dat we allemaal een nieuwe helm mogen kopen! Karl redelijk gefrustreerd, want hij heeft net een nieuwe helm gekocht.

Ondertussen zijn Michiel en Chantal onderweg en hebben ze blijkbaar toch weer wat vertraging, dus ik wacht hen hier vanavond op. Morgen dan Stefaan. Ik geloof dat ze het wel even gehad zullen hebben met vliegtuigen, maar goed, ze hebben dan een weekje om dat uit hun hoofd te zetten.

Straks nog wat rusten, nog wat werken en dan ev nog wat foto’s proberen trekken voor het thuisfront!!

Als coach kijk ik trouwens al uit naar komend weekend: Challenge Barcelona, TriStar Sardinia, Powerman Muncie en de halve marathon in Kuurne. We weten weer wat gevolgd! Succes aan alle deelnemers!

Ciao
t

Geen opmerkingen: