zaterdag 2 oktober 2010

Omgekeerde wereld

Het is hier effectief een omgekeerde wereld. We zijn hier aan de andere kant van de evenaar, 12u tijsverschil en we zweten hier volop.
Ik kreeg net te horen dat in België de eerste ski kledij is binnengekomen. Meer bepaald bij Bergh. Deze winkel in Brugge heeft zich gespecialiseerd in toffe kledij en accesoires voor triatleten, fietsers, outdoor minded people en daarnaast uiteraard ook voor de wintersport-fanaten.

Op triatlon gebied heeft Bart (eigenaar van Bergh) net een nieuw contract met TYR afgesloten, dus voor wetsuits hebben we hier alvast een primeur.

Ook de loopschoenen van Newton zal hij als enige in België kunnen invoeren. Deze zouden elk moment in de zaak moeten zijn. Deze schoenen zijn erop gericht meer op de voorvoet te landen en een korter voetcontact te hebben. Een veel efficiëntere loopstijl met focus op ritme zorgt voor veel minder blessures !!

Terwijl wij hier zweten, hebben jullie hiebij dus een ideaal uitstapje mocht het in België toevallig eens regenen !!!

Trouwens, wil je hier wat meer foto's zien, Karl en Sophie houden dit ook goed bij. Je kan alles hier vinden.

1 opmerking:

info@berghsports.be zei

Hey Tim,

de schoenen van Newton, da's maar voor binnen een 3 tal weken...
Het speedsuit van Tyr (Torque) zal helaas te laat binnen zijn. 't Schijnt dat ze eerst de Amerikaanse markt bedienen ( met name de IM Hawaii). Dat treft, schijnt dat jij daar voor het moment vertoeft ;-). Dus als je er eentje op de kop kunt tikken, feel free.
Tot binnenkort,
Bart