maandag 4 oktober 2010

Dolfijnen en veel wind

Ook zondag is alweer bijna gepasseerd. Na de aankomst van Stefaan en ook mijn nonkel en tante, konden we vanmorgen vertrekken voor een zwemtraining.
Gisteren was immers een regenachtige dag met een leuke looptraining en daarnaast vooral het volk ontvangen.

Terug naar het zwemmen. Na een goede kilometer zwemmen, waren we wat aan het dobberen toen we in de verte wat vinnen zagen. We zwommen er rustig naar toe en wat volgde was een onbeschrijfelijk beeld. 15 dolfijnen met ook 2 baby's zwommen vlak onder ons en kwamen dan af en toe ademen. Zo dobberden we een 10-tal minuten met ons 5 (ook Karl en Sophie) rond alvorens zwaar onder de indruk terug te zwemmen. Het water was trouwens opnieuw heel helder, dus veel te zien onderweg !!

Na het ontbijt gingen we dan met de auto tot halfweg het fietsparcours. Hier konden we dan beginnen beuken, want het was echt ongelooflijk veel wind. De zijwinden maakten het bij momenten redelijk gevaarlijk. na 1u hadden we het vlotte gemiddelde van 24km/u :) We reden tot het keerpunt in Hawi en gingen dan nog wat verder. Na 10km stopt de weg hier gewoon en is het zicht ongelooflijk mooi !!!

Iets vlotter reden we terug en na 100km zat onze training erop. Stefaan moest ik nog wat tegenhouden, dat dit wel voldoende was, maar we waren allemaal tevreden dat we deze omstandigheden eens mochten meemaken. Op die manier gaan we met de nodige voorzichtigheid van start volgende zaterdag.

Nu zitten de trainingen erop. Rusten, veel drinken, nog een beetje rusten, en wat lichte trainingen, moeten ons genoeg energie geven voor zaterdag!!

Dinsdag landenparade, registratie, bike check in en de spanning zal rustig aan beginnen stijgen!!

ik probeer ook nog wat foto's van onze rit te posten!

ciao
t

1 opmerking:

Matthias zei

Dag Tim,

Ik merk dat je het daar echt wel voor mekaar hebt. Leuk om je updates elke dag te lezen. Geniet nog van de dagen op Hawaii en vooral heel veel succes zaterdag!

Groetjes,
Matthias