donderdag 26 juli 2007

Sterke prestaties van mijn atleten afgelopen weekend

Dit weekend stonden er verschillende wedstrijden op het menu.
In Stein (3km zwemmen - 110km fietsen - 30km lopen) waren er 3 Ironmanagers aan de slag:
Olivier Cornelis toonde zijn vooruitgang in het fietsen, en bewees opnieuw dat lopen zijn sterkste punt is: 32e in 6u33'53
Marc Verbeeck zwom zonder forceren. Hij kwam als 5e uit het water. Daarna was ook hier de vooruitgang in het fietsen merkbaar. De laatste loopronde was nog zwaar maar toch een mooi resultaat: 88e in 7u18'30
Hans Cami tenslotte was de hele week onzeker nadat een paard op zijn voet plaatsnam. Daardoor werd het lopen uiteraard zeer zwaar. Meer op karakter dan op souplesse sleepte hij toch een mooie 146e plaats (8u09'04) in de wacht.
In Brasschaat ook heel wat Ironmanagers. Op het EK lange afstand was Jo simoens onze snelste man in 4u57'19. Kort daarop volgde Frank Vanleenhove in 5u09'13. Voor Frank een hele opsteker na wat blessure perikelen.
Daarna volgde nog Bart Verbraeken in 5u15'52. Slecht nieuws voor Pieter Auwaerts: hij moest opgeven met een lekke band. Revanche dus op de Marc Herremans Classic. Hetzelfde geldt voor Jean Deloddere, die niet kon starten na zijn spectaculaire valpartij in Brugge.
In Nice kregen we ook een Ironmanager aan de start. Jeroen Van Cauwelaert komt zelden naar training. Daar is een goede reden voor: hij woont namelijk in Dallas, USA. Afgelopen weekend werkte hij zijn eerste Ironman af. 13u10'30 is een mooi resulaat op de zware Ironman in Nice. Een dikke proficiat!

Geen opmerkingen: