donderdag 12 juli 2007

Drukke week en enkele knappe prestaties

Vorige week was een drukke week. Trainen gebeurde tussendoor. Maar dergelijke weken doen je wel beseffen dat tijd vrijmaken om te sporten niet altijd gemakkelijk is, maar toch enorm veel voldoening geeft.
Tijdens deze drukke week ook enkele knappe prestaties. Peter Vermeulen had keihard getraind voor de Ironman van Frankfurt. Met een persoonlijke besttijd van 10u30 stond hij aan de start. Na de aankomst was hij uiteraard zeer tevreden met zijn 9u36. Zijn zwemmen was goed zonder meer. In het fietsen kon hij heel wat minuten goed maken om na een zware marathon (aan opkomende maagproblemen moeten we nog iets doen) te finishen in een zeer scherpe besttijd. Tevreden atleet en tevreden trainer dus.
Die dag was ik (tegen de wind in) van Gent naar Westende gefietst met de broertjes Veldeman. Leuk en pittig ritje, dat gevolgd werd door een portie zeezwemmen. Gelukkig was Geert er om ons te begeleiden in het wilde water.
Een week later stond er de SP van Kortrijk op het programma. Heel wat atleten deden het hier heel goed. Mark Boeykens debuteerde hier met onmiddellijk een zeer sterke prestatie. Bij een niet-stayerwedstrijd zal hij nog veel meer voordeel halen uit zijn enorme fietscapaciteiten. Op naar meer dus!!!
Ondertussen is de week al weer goed gevorderd en kijk ik uit naar een weekje Pyreneeën. Samen met de broers Veldeman en Olli Cornelis gaan we daar goed trainen en afsluiten met de prachtige Duathlon Val d'Aran. Ik vertrek iets vroeger en neem komende zondag ook al deel aan een plaatselijke bergloop. Verslag volgt uiteraard!

Geen opmerkingen: