maandag 24 november 2008

Wintertraining?

Lekker weertje dit weekend. Wie er met de mountainbike op uit trok, heeft het geweten. Zondag voormiddag was het gelukkig heel wat beter, met een leuke training als gevolg. 's Avonds was het door de sneeuw terug baggeren.

Focussen op zwemmen en lopen en specifiek op de rollen trainen, is dan ook een verstandige keuze. Tenzij je vrij vroeg moet pieken naar een Ironman, dan moeten er ook wat kilometer gemaald worden natuurlijk.

Dankzij de Vlaamse Zwemweek was het afgelopen week ook wat zoeken naar zwemruimte. Soms raar dat ze vooral degenen die nog niet zwemmen willen motiveren. In die ene week moeten alle anderen dan maar dwars baantjes zwemmen. 't Is natuurlijk beter dan niets, maar goed.

Vanaf deze week kunnen we weer verder opbouwen aan het zwemmen. Een klein testje leerde me dat het kortere werk met de zwemclub wel deugd doet, maar dat de langere trainingen er niet mogen onder lijden!

In het lopen werken we verder op ritme en dat zullen we zondag nog eens testen.

Voor de rest een gewone week, al worden er blijkbaar ook heel wat feestjes gegeven in deze periode!! Afgelopen vrijdag Tom en Michael, vrijdag clubfeest en allicht volgen er nog wel enkele!

Allez, we zullen nog wat trainen!

ciao
t

Geen opmerkingen: