woensdag 19 oktober 2011

In between seasons

Ondertussen zijn we alweer een weekje of 2 verder.
Na ons succesvolle Spartathlon-verhaal waren vele atleten al met het volgende seizoen in gedachten. Mijn dagen waren dan ook vooral gevuld met evaluatie gesprekken en het plannen van 2012.
Tussendoor was er uiteraard de Ironman op Hawaii. Onze Belgische toppers lieten het dan wel wat afweten, we zagen wel mooie presaties van de age groupers. Een absolute knalprestatie van Sam Gyde uiteraard, maar we mogen ook heel tevreden zijn van de prestatie van Michael Dewilde. Ondanks een gele kaart (in de bevoorrading???) een mooie 9u11 en 71e overall. We zaten dus heel dicht bij onze gedroomde top50. Dat het niveau hier elk jaar stijgt, is wel duidelijk! Voor Michael een mooie afsluiter van zijn seizoen.

De volgende morgen stonden we al paraat in Brugge om een clinic over Natural Running te geven. Dankzij Bergh Sports konden de deelnemers (35 enthousiastelingen) ook een aantal Newton schoenen testen. Het werd een heel aangename voormiddag met heel wat positieve reacties.
We zullen deze sessie in de toekomst zeker nog herhalen!

Afgelopen weekend was er dan de marathon van Amsterdam. Voor mijn eigen vader nog eens de volledige afstand. Dat was al 22 jaar geleden (Rotterdam, 3u07). We liepen de wedstrijd samen, wat heel plezant was!
Mark Cleys presteerde er een nieuwe PR van 3u36! Een leuke afsluiter van het seizoen dus!

Terwijl we 2012 plannen zijn we natuurlijk ook volop bezig met de stages. Die zijn volledig af en in een volgende blog kom ik hier dan ook uitvoerig op terug!

ciao
t

Geen opmerkingen: