maandag 16 mei 2011

Race race race

Volop in het wedstrijdseizoen!

Vorige week was al een mooi weekend met overwinningen van Joerie Vansteelant in Powerman Italiƫ, Sophie Degroote in triathlon van Geel en enkele mooie prestaties in Ruddervoorde. Met daarnaast nog veel deelnemers aan Dwars door Brugge en het was een gevuld weekend!

Afgelopen weekend nog meer van dat!
Op zaterdag al een hele knappe 5e plaats van Sophie in de 70.3 Ironman van Mallorca. Hierbij toont ze dat ze echt wel een mooie progressie maakte en als ze zo blijft presteren, ziet het er alvast goed uit voor haar ranking!

In Leuven was er dan een andere halve triathlon waar Michael Dewilde 3e werd en Melanie Matthijs 2e. Met verder heel wat mooie plaatsen (maar de juiste uistlag ontbreekt nog) is dit voor velen een stap in de goede richting!

In Frankrijk toonde Xander Denys dat hij progressie blijft maken, door knap 3e te worden kort achter zijn maat Kenneth Vandendriessche.

En dan nog mijn jongste atleet: Piet Demalssche slaagde erin de jeugdtriathlon in Dendermonde te winnen!! En dat terwijl papa Tom zich klaarstoomt voor Lanzarote!

Mijn iets oudere atleet Marc Vandenplas stoomt zich dan weer klaar voor de Spartathlon. Als tussentijdse test deed hij mee aan de 24u van Steenbergen. Op een parcours van ongeveer 2km liep hij 179km bijeen en werd zo 21e algemeen en werd hiermee ook Belgisch kampioen in zijn categorie!!

In Stoumont was er dan weer de GP mountainbike. Kevin Panhuyzen werd 3e en finishte als eerstejaars junior al telkens op het podium. Dat ziet er dus goed uit voor zijn eerste Wereldbeker volgende week! Zijn maatje Jarno Weemaes werd 4e bij de jeugd.

Ondertussen komt Ironman Lanzarote almaar dichterbij en is het nu de moment om veel te rusten en mentaal op te laden. Zaterdag is het zover! Een verslagje volgt dus!

Ciao
t

Geen opmerkingen: