zaterdag 26 februari 2011

Opening wielerseizoen

Straks start hier het Vlaamse wielerseizoen. Een beetje Flandrienweer, maar dat zal de supporters niet echt deren denk ik.
Lieselot Decroix start aan de Vlaamse klassiekers vooral met het oog op wedstrijdritme opdoen richting Waalse klassiekers. Gisterenavond nog een goed gesprek gehad met ploegleider Glenn D'hollander over planning en aanpak, dus dat zit wel goed.

De triatleten moeten nog even wachten op echte competitie. Al zijn er wel al wat voorbereidingswedstrijdjes. Daar zijn Peggy en Jeroen alvast goed mee bezig. Na een mooie 2e plaats in de Love Run en Bike, liepen ze lang zij aan zij in de 27km loopwedstrijd in Watervliet. De laatste kilometers versnelde Jeroen nog wat, zodat ze beiden heel knap finishten!!

####

Verleden week waren we opnieuw massaal van de partij in domein Puyenbroeck voor een nieuwe editie van de Bibbertriathlon.

Dankzij de voorbereiding van organisator Geert, aangevuld met de hulp van onze charmante dames Christine, Kaat en Nadia (gecoƶrdineerd door Peter uiteraard) mogen we terugblikken op een meer dan geslaagde edities.

30 teams konden genieten van een frisse start, maar na een 5' kayakken was iedereen goed opgewarmd. Deze proef van 4km was dan ook het ideale voorgerecht voor de mountainbike proef.

4 rondes in het domein, bijna allemaal offroad zorgden voor een schitterende tocht. Met na elke ronde de kans om te bevoorraden bij bovenvernoemde charmante trio, bleef niemand op zijn of haar honger zitten.

Tot slotte nog een oriƫntatie loop waarbij ongeveer het ganse domein doorkruist werd. Voor de meesten ging dit vrij vlot.
Een ideale wintertraining dus !!

####

Tot slot tellen we hier meer en meer af richting stage periode in Empuriabrava. Volgende week trekken we de 3weekse op gang. Met in totaal zo'n 70 atleten mogen we zeker niet klagen over de opkomst. Ik probeer jullie zeker ook van ginder uit op de hoogte te houden!!!

ciao
t

Geen opmerkingen: