maandag 28 februari 2011

Het belang van rust, ondersteund door Cornelis Bedding


Het belang van rust wordt heel vaak onderschat. Heel vaak stel ik vast dat recreanten vooral veel pogingen doen om vele uren te trainen (in combinatie met job en gezin), maar dat er van rust weinig tot niets meer over blijft.

Uiteraard moet er getraind worden, maar het is pas door zware dagen met rustige dagen af te wisselen, dat je echt rendement kan halen uit je trainingen.

En wanneer we het over rust hebben, gaat dit over rustige trainingen, maar ook over een middagdutje, maar zeker over de nachtrust!!

Olivier Cornelis mocht ik in het verleden ook vaak wijzen op het belang van rust :) Ondertussen kent hij er alles van, gezien hij de mensen advies geeft naar de ideale matrassen en dergelijke.
In zijn winkels Cornelis Bedding te Rumst, Dendermonde en Belsele kan je altijd terecht, maar binnenkort komt Olivier met een nieuw concept naar buiten. Als atleet verknocht aan de streek rond Gerardmer, kocht hij er een chalet waar verschillende types matrassen komen te liggen. je kan er een weekend gaan 'testslapen' bij aankoop van een matras. Van service gesproken!!
Uiteraard kan je er dan een beetje trainen ook

Omdat ik het belang van rust nog eens wil benadrukken, hebben we met Olivier een leuke afspraak: elke klant die via deze weg bij Olivier zijn/haar aankopen doet, krijgt 10% korting!

de winkels vind je hier:
Cornelis Bedding Rumst - Mechelsesteenweg 8 - 2840 Rumst
Cornelis Bedding Dendermonde - Mechelsesteenweg 138 - 9200 Dendermonde
Auping Plaza Dendermonde - Zeelsebaan 82 - 9200 Dendermonde
Romantica Slaapcomfort - Schrijberg 113 - 9111 Belsele

www.cornelisbedding.be
www.romantica.be

Geniet van jullie rust!!

ciao
t

Geen opmerkingen: