woensdag 8 september 2010

Druk wedstrijdweekend

Afgelopen weekend opnieuw heel wat wedstrijden !!
- WK duatlon Edinburgh
- BK triatlon OD Doornik
- halve triatlon Gerardmer
- halve triatlon Monaco
- volledige triatlon Keulen

Mogelijks vergeet ik er nog enkele, maar voor mijn atleten waren dit de belangrijkste!
De wedstrijd van Gerardmer was een voltreffer met heel wat plezier erbovenop. Verslagjes kan je lezen op de website van de Ironmanagers.

Op het WK in Edinburgh wou Joerie Vansteelant bewijzen dat hij ook mee kan op het kortere werk. Na een hele zomer specifiek toegewerkt te hebben naar die dag, bewees hij dat ook met een hele sterke 1e run, een fietsnummer waar hij duidelijk de sterkste was en een spannende loopfinale waar hij uiteindelijke 3e werd. Met een volledig Belgisch podium was dit natuurlijk een heel mooi resultaat, maar winnen was nog net iets leuker geweest :)

Op het BK korte afstand keek ik vooral uit naar Tom Vanderhoogerstraete en Melanie Matthijs. Beiden eindigden 4e, waarbij Tom zijn mooie progressie in het lopen van de laatste weken liet zien en ook Melanie kon heel tevreden terug kijken op haar prestatie. Een sterke Peter Croes won trouwens het BK!
Samen met de rest van SMO kijken ze dan ook uit naar het BK ploegen van komende zondag!!

In Keulen kon Stijn Roelens zijn maaglast van in Regensburg doorspoelen met een hele sterke 9u18 en een 10e plaats! Heel knap gedaan man!!

Ondertussen nadert voor heel wat atleten het einde van het seizoen, al zijn er met BK ploegen, Ieper, Mechelen, Hawaii en andere Arizona's nog heel wat belangrijke wedstirjden in het vooruitzicht !!!

ciao
t

Geen opmerkingen: