maandag 26 oktober 2009

Rusten en Amsterdam

De maand oktober is altijd een overgangsmaand. Sommigen zitten al volop in een welverdiende rustperiode, terwijl anderen volop bezig zijn aan de laatste weken van hun Ironman voorbereiding (over de plas dan toch).
Nog anderen pakken er nog een najaarsmarathon bij.

Vorige week trokken we met een leuk groepje Ironmanagers naar Amsterdam. Ook Ruben had deze marathon uitgekozen en hij liep lang samen met een 4-tal Ironmanagers.
Dankzij de fiets konden wij alle atleten een 5-tal keer zien, wat voor zo'n grote stadsmarathon toch redelijk uitzonderlijk is.
Neem daarbij perfect weer en een snel parcours en de mannen en vrouwen konden gaan voor een snelle tijd!
Vooraan in de wedstrijd zagen we de mannen van TDR vlot lopen met Lander Van Droogenbroeck die zijn wagonnetje aanging en zo prima debuteerde op deze afstand!!

Onze groep deed het uitstekend met tijden tussen de 3u09 en de 4u20. Mark verbeterde zich onder andere met een dik uur!! Heel wat anderen liepen een nieuwe PR.

Alleen maar goed nieuws dus.

De voorbereiding van de Florida-gangers loopt ondertussen op zijn einde. Nog een weekje en we zijn weg!! Hopelijk kunnen we hier het seizoen op een mooie manier afsluiten.

Voor Peter, Jozef, Philippe en Alex ligt het einddoel nog wat verder (en nog wat kouder) met de Hel die pas in december plaats vindt. Maar zij hebben hun seizoen uiteraard ook anders opgedeeld! Peter draait weer zijn rondjes in Kastel en voelt er zich goed bij!!

En hoe gaat het met mij? Wel, de voorbereiding om IM Arizona loopt hier en daar wat stroef. Een spierscheurtje in de kuit en een griep gooien wat roet in het eten, maar het zal al bij al wel goed komen. Door het vele alleen trainen, kan ik mijn niveau niet zo goed inschatten, maar dat zullen we dan wel zien hé!!

Ondertussen plannen we volop 2010. Dit zowel voor mijn atleten, als voor mezelf, maar daarover later meer...

ciao
t

Geen opmerkingen: