donderdag 24 september 2009

Mr Sleepy en Spartathlon

Vorig weekend stond er net als vorig jaar Mr Sleepy op het programma. Dankzij Harry Cornelis van Sleepy Dendermonde kunnen we heuse prijzen geven voor dit leuke evenement, vandaar de naam.
Het concept bleef onveranderd. Deze training (het is geen officiƫle wedstrijd) staat in het teken van een halve triatlon doen op IM tempo.
Deze keer was de lokatie aan Vosselare put. Met een lokale zwemlus, een fietsparcours langs het kanaal van Schipdonk en 3 lokale looprondes langs het kasteel van Ooidonk werden de 25 atleten verwend! Ook de helpende handen van de vrijwilligers waren van de partij zodat we ook voor prima bevoorradig konden zorgen. En dankzij Kjell kon ik het fietsen vanop de eerste rij volgen !!!

Met daarna nog een leuke BBQ in de tuin van onze voorzitter was iedereen meer dan tevreden! Alweer een schitterende dag!!

Ondertussen staan we aan de vooravond van de Spartathlon. Morgen is het de grote dag voor Marc en ook voor een aantal andere Belgen. Dit alles kan je volgen op mijn website!!!

Morgen dus allen op post om het spektakel online te volgen!

En terwijl ze in Griekenland in de hitte afzien, zullen de Florida-gangers in Vittel hun voorlaatste Big Training Day afhaspelen. Ze staan er goed voor en de sfeer zit erin!!!

ciao
t

Geen opmerkingen: