donderdag 14 mei 2009

Seizoen officiëel gestart

Vorig weekend was er dus de de eerste belangrijke afspraak van het triatlon seizoen. Gezien ikzelf op het huwelijk van Sofie en Olli mocht zijn (zij genieten momenteel van elkaar en van Maleisië), stond ik zelf niet aan de start van deze eerste wedstrijd.
De resultaten waren wat wisselend. De ene was goed en de andere had wat last van krampen of de maag. Al bij al was dit pas een eerste test en is het seizoen nog lang.

Michael deed het trouwens uitstekend in Duitsland, 11e in een topbezetting met oa Petzold en de broertjes Raelert. Zijn prestatie kreeg niet echt veel aandacht in België, maar de kenners zullen dit wel naar waarde kunnen inschatten.

Ook een mooie stap voor Marc die een 24u loop deed en hier heel wat zelfvertrouwen uithaalde!! Straffe kost, en vooral: hoe ver kan een mens gaan? Het gaat hier voornamelijk om de mentale kant uiteraard.
Dat zou nog een mooie discussie opleveren.

Ondertussen staat Leuven voor de deur. Voor mezelf een nieuwe test, maar vooral rustig kijken hoe het ervoor staat na de moeilijke week van vorige week. De bezetting is er redelijk wat steviger in vergelijking met vorige jaren, dus dat belooft!!

Daarna vertrekken we op Ironman - stage naar Vittel. Een 20-tal Ironmanagers zijn in voorbereiding op Ironman Nice en Zürich, en daar vinden ze de ideale lokatie om nog een stapje vooruit te doen op conditioneel vlak!! We kijken er alvast naar uit ne ik hoop jullie van hieruit op de hoogte te houden.

ciao
t

Geen opmerkingen: