maandag 4 mei 2009

Half geslaagd weekend


Na heel wat mooie trainingsweken (onder andere een aantal klassiekers) volgde vorig weekend onze eigenste Ironmanagers-Ronde van Vlaanderen --> wat minder chaos en een prachtige route van Ninove door het Pajottenland naar Geraardsbergen om daar langs de Waalse kant door te stoten naar Ronse. Na wat spelen in de Vlaamse Ardennen (en een bevoorrading bij het secretariaat thuis, vervolgden we onze weg naar de finish in Meerbeke). Een prachtige dag!!

Ondertussen dus al heel wat getraind en dus was het tijd voor de eerste competitie.
Vrijdag was er het BK ploegen en het leek me we leuk om met een duatlonploeg te starten.
Wegens wat onduidelijkheid over met 3 of met 5 finishen, stelden we een ploeg van 5 man op, die uiteindelijk ook alle 5 moesten finishen.
Het leverde ons een hele dichte 2e plaats op en daarnaast was het ook eens plezant om zo in groep te strijden
Ik hield er een heel goed gevoel aan over.

Ook de mannen en vrouwen van SMO deden het voortreffelijk en mogen trots zijn op hun prestaties!!!

Zondag was er dan Powerman Luxemburg. Op een heel zwaar parcours toonde Joerie weer zijn klasse. Jason Spong deelde zijn wedstrijd heel wat beter in en werd knap 2e. Wim Nieuwkerk bevestigde opnieuw en ook Jochen Neyrinck was heel sterk. Ikzelf startte vrij goed met een vlotte eerste 10km, maar voelde in het fietsen al dat er iets niet klopte. Heel dicht tegen de krampen aan, besloot ik om de laatste 5km lopen te laten voor wat het was, om blessures te vermijden.
Gelukkig volgde vandaag de bevestiging dat een virale infectie mij parten speelde. Zorgen dat dat opgelost geraakt en we kunnen weer voortdoen.

Ik kijk verder uit naar de triatlon van Geel van komend weekend!! Er zal geknald worden ginder. Ikzelf zal niet aanwezig zijn, den trouw van Olli staat zaterdag avond immers op het programma. Laat hem maar eens uit de bol gaan!!!

ciao
t

Geen opmerkingen: