woensdag 27 mei 2009

Enjoy It!!

Net terug van een hele goede stage te Vittel.
Deze stage was specifiek bedoeld voor de Ironmanagers die momenteel trainen voor Ironman Nice en Ironman Zürich. Nog 5 en 7 weken dus.
Hier en daar uiteraard een aantal aanpassingen voor een 5-tal personen die nog niet onmiddellijk met dit doel in hun hoofd zitten.

Qua lokatie is Vittel een echte topper. Enkel om echt te klimmen is het niet hoog genoeg, maar voor tijdritparcoursen is er het perfect!!

Iedereen is sterk op dreef en goed op weg om op D-day in juiste conditie te zijn.

Maar het allerbelangrijkste (en dat wordt nog al eens vergeten) is dat ze er allemaal van genoten!!

Een lange zwemtraining (waarbij een aantal PR's verbeterd werden) met de glimlach afwerken, elkaar stimuleren, daar gaat het hem om!!

Ik verplichtte mezelf verleden week ook om vooral te genieten! Wanneer de belangrijke wedstrijden er aan komen, is er nogal eens de neiging om vooral te focussen op de prestatie en enkel nog maar daaraan te denken. Dan is het goed om er even bij stil te staan, dat wij dit eigenlijk nog altijd doen voor ons plezier.
Als is het een uit de hand gelopen hobby, we mogen blij zijn dat we daar mogen zwemmen, fietsen of lopen. Ook al is het nu en dan lastig, het is verdorie genieten!!

Met die instelling (en er uiteraard vol voor gaand) gaan we dan ook die laatste 5 en 7 weken in!!

Train ze en geniet ze!!!

Ciao
t

1 opmerking:

Peet zei

Hey Coach ,

Dat is nu eens gesproken, genieten van deze uitgelopen hobby is hét belangrijkste !!! De prestatie's die daaruit voortvloeien zijn een mooie bijzaak.