vrijdag 14 december 2007

De Hel

Zondag staat de befaamde Hel van Kasterlee geprogrammeerd. Voor Peter Vermeulen D-day. Hij heeft goed getraind, zich goed verzorgd en alle voorbereidingen (fiets, voeding,...) staan op punt. Zondag zal ik hem kunnen aanmoedigen tijdens zijn laatste run. Ik ben, net als hem, benieuwd. We gaan er alleszins voor.
Ik ben trouwens ook benieuwd naar de prestaties van Jan Daems. Enkele weken liep ik hem nog tegen het lijf tijdens de halve marathon. Nu zondag start hij in de wedstrijd die hij zelf opstartte. Als organisator aan de start, het moet wel een kick geven. En dat Jan er vol voor zal gaan, dat is ook een understatement.
Ook 2 Ironmanagers zouden aan de start staan. Voor Alex was dit vooral met het oog op ervaring opdoen, met het oog op wat nog komen moet dus. Maar ook hij kan zijn mannetje staan op de mountainbike.
Van Jan daarentegen zullen we geen kunstjes mogen verwachten nu zondag. Deze week is hij geveld door het griepvirus. Niet ideaal dus. De nieuwe mountainbike zal zich dus nog even rustig moeten houden.
Maar alles bij elkaar zal het dus een interessante zondag worden. 2 weken geleden lag het parcours er nog hééél zwaar bij, maar blijkbaar is de gemeente Kasterlee deze week hier een daar gaan baggeren, dus dat wordt afwachten voor zondag. Sowieso voor alle deelnemers veel succes!!!!

Geen opmerkingen: