donderdag 11 augustus 2011

Via Deinze, Geel en Eupen naar Font - Romeu

Ondertussen al onze 4e dag hier in Font-Romeu. Roos en ik zijn hier samen met Joerie, die zijn laatste zware trainingen richting Zofingen afwerkt.

Na een minder goede wedstrijd in Geel (door logische vermoeidheid, in combinatie met het verliezen van een drinkbus), focussen we nu volledig op Weyer en Zofingen, het uiteindelijke hoofddoel.

Verder was er in Geel een mooie prestatie van Gert Van Poucke, die mooi 2e werd op de korte afstand. Mieke Depoortere toonde dan weer haar progressie door 7e te worden en 4e op het BK. Zo wint ze ook het Sterrencircuit.

In Eupen was er dan weer het BK lange afstand triathlon. Een hele knappe 2e plaats van Melanie Matthijs toont aan hoe haar vorm momenteel is en bevestigt dat we op de goede weg zijn richting Wales.
Hannes werd dan weer knap 3e bij de mannen. Hier had Michael een moeilijk loopnummer. Eupen zal allicht nooit zijn koers zijn!

Van Ironmanagers zijde een mooie prestatie van Stijn Veldeman, die zijn loopbenen nog eens bovenhaalde en van Serge Cleerbout, die volledig klaar lijkt voor Canada.

Ikzelf mocht nog eens een halve marathon afhaspelen, om zo samen met Fred en Tom als eerste over de meet te lopen in de trio - triathlon.

Daags voordien was er de jaarlijkse Mr Auping: een halve triathlon in voorbereiding op IM Canada. Heel wat clubleden genoten van de eigen organisatie met zwemmen in Vosselare put, fietsen langs Schipdonkkanaal en lopen in de offroad wegjes rond het Kasteel van Ooidonk.

Voor het eerst organiseerden we ook een tijdrit, waarbij vooral de tegenwind tegen viel :)

Een heel druk, maar ook heel aangenaam weekend dus.

Gelukkig is het nu wat rustiger, dat mag ook wel eens

ciao
t

Geen opmerkingen: