maandag 20 juni 2011

Nieuwe website

Hij is er! De nieuwe website is een feit. In dit moderne tijdperk van communicatie is een website uiteraard heel belangrijk en daarom is vernieuwing op zijn plaats.

De meeste mensen kennen mij als coach van de Ironmanagers, maar daarnaast begeleid ik ook een aantal atleten op individuele basis. In de nieuwe website is hier een duidelijk onderscheid in gemaakt.
Zo komen de belangrijkste zaken naar voor:
- individuele begeleiding
- projecten (Ironmanagers, maar ook begeleiding van bedrijven en VentouxCoaching)
- stages
- clinics

Via de blog die centraal staat, kunnen jullie volgen wat er zich allemaal afspeelt in het wereldje van de duursporters!

Afgelopen weekend was misschien wel een ideaal moment om de nieuwe website te lanceren.
Eén van de drukste weekends wachtte ons immers!

Vrijdag was er de Nacht van Vlaanderen. Na zelf een leuke inspanning met Joury te hebben afgewerkt kon ik er Marc aan het werk zien en begeleiden tijdens zijn 100km door regen en wind.
Via de website zal je onder 'Spartathlon' zijn verhalen kunnen volgen.

Zaterdag was er dan het triatlon feest in Brugge. Sophie Degroote maakte haar droom waar door ook hier te winnen en zo een prachtige eerste seizoenshelft af te sluiten. Michael werd heel knap 5e en heel wat recreanten verbeterden hun PR. Een prachtige dag dus, die nochtans regenachtig begon.

Tussendoor won Kevin Panhuyzen de MTB wedstrijd in Boom, presteerden heel wat mensen mooi in de bedrijven triatlon in Hamme. Joerie vertrok dan weer naar Font - Romeu voor wat hard labeur.

Regen stond ook zondag centraal in Butgenbach. Voor de meesten een halve triatlon op weg naar IM's later op het jaar. Melanie maakte haar eerste piek helemaal waar met een klinkende overwinning met zeer grote voorsprong! Een mooie beloning na wat tegenslag de laatste maanden. Ook weer heel wat Ironmanagers en SMO geweld die toonden dat de progressie al duidelijk aanwezig is!

Volgende week trekken we met bedrijf Across naar de Mont Ventoux waar we proberen met een mooie groep de top te halen!
Lieselot Decroix deed hen dit afgelopen weekend al voor, zij het op een tandem wegens sleutelbeenbreuk!

wordt dus zeker vervolgd....

Ciao
t

Geen opmerkingen: