woensdag 31 maart 2010

Nick Dieltiens from Belgium, You are an Ironman!

Net terug van 2 schitterende stages. De eerste stage die ik samen met FlowTrack organiseerde was een voltreffer. Alle deelnemers waren heel blij, super mooie trajecten werden afgelegd en de sfeer zat er goed in. Op naar meer en nog beter!!
De 2e week waren de Ironmanagers aan de beurt. In Benicasim moesten we in het begin wat zoeken naar de zon, maar de koninginnerit maakte veel goed! Dat de sfeer in de groep goed zit, weten we al langer en de stages worden dan ook altijd gesmaakt door de deelnemers!

Voor sommigen zal het seizoen er nu snel aankomen, met Ironman Zuid-Afrika en Lanzarote in het verschiet!

Wie al heel wat vroeger aan zijn ultieme voorbereiding begon, is Nick. Na jaren hard werken en zijn job te combineren met zijn sport, besloot hij samen met zijn gezin een 9-tal maanden rond de wereld te trekken. Een schitterend avontuur dat ik kon volgen, omdat hij hier bovenop ook zijn eerste Ironman wou finishen!! Zijn doel werd Ironman Australiƫ. Met een voorbereiding in Nieuw-Zeeland en Australiƫ zelf, en met ook Half Challenge Wanaka en Ironman 70.3 Geelong onder de arm, stond hij zaterdagnacht klaar voor zijn wedstrijd.

Hij deed het meer dan schitterend. De gedroomde 12u werd 11u49 en het hele gezin kon ervan meegenieten!!
Nick, geniet nu maar van wat rust en de rest van je schitterende reis.

Wie hem wil volgen, kan dit hier

ciao
t

Geen opmerkingen: