zondag 20 december 2009

Winterpret


Het is de laatste week wat aanpassen voor de sporters! Lopen in de sneeuw is nog mogelijk. Je hebt er wat extra krachttraining bovenop! Voor specifiek sneller werk is het echter uitwijken naar de Topsporthallen of andere alternatieven.
Fietsen op de MTB kan best fun zijn, maar veel langer dan 2u op training is toch redelijk straf. De rollen moeten dus opnieuw bovengehaald worden. Ikzelf hou het bij simpele rollen, maar mijn vader kan iets meer topmateriaal gebruiken voor de rollentrainingen. Ik maakte er dan ook gebruik van om een deel van de Amstel Gold Race te fietsen :)
Zwemmen kunnen we natuurlijk altijd doen, dus als triatleet kan je zeker niet klagen. Voor pure wegfietsers is het wat meer aanpassen, lijkt me.

Vandaag was er ook de Hel van Kasterlee. En Hel was het allicht zeker deze keer! Straffe verhalen verzekerd! Peter deed het uitstekend, maar vond in de 2e run nooit het goede ritme. Op karakter finishen dus, dat is wat deze wedstrijd typeert. Een perfecte voorbereiding werd geheel onverwachts verstoord door paar ziektekiemen in de laatste 2 weken! Spijtig, maar dat geeft ons weer wat stof tot nadenken de volgende dagen.
Alex finishte dan weer heel sterk in zijn 2e hel, terwijl vader en zoon Stefaan en Michiel dit als opstapje naar Zuid-Afrika zagen! Hopelijk daar wat warmer!!
Ook Jozef deed het heel goed in deze Hel!

Zo, geniet nog van de winterpret!

ciao
t

Geen opmerkingen: