dinsdag 23 juni 2009

NVV - Brugge - Stein en zoveel meer

Afgelopen weekend zat afgeladen vol met sportevenementen.

Het begon al op vrijdag avond met de Nacht van Vlaanderen. Op de marathon zag ik Stijn Fincioen een eenzame maar straffe wedstrijd lopen, met een overwinning in 2u28 als gevolg! heel sterk!!

Op de 100km was Marc niet meer aan zijn proefstuk toe. Na een mooie prestatie op de 24u van Steenbergen was dit een mooie tussenstop naar het ultieme doel in september, maar daarover volgt nog wel heel wat meer info!!

Op zaterdag dan was er de triatlon van Brugge. Eén van de mooiste en populairste triatlons in België had een echte topdag, met prachtig weer en een schitterend decor als toetjes! Heel wat Ironmanagers en individuele atleten maakten er met succes hun debuut en konden zo genieten van de schitterende sport die triatlon is!!

Zondag was er dan in Nederlands Limburg de 3/4e triatlon van Stein. 8 Ironmanagers kwamen er aan de start en alle 8 haalden ze succesvol de finish, wat ze perfect op schema houdt voor hun Ironman later dit seizoen of volgend jaar! Pieter Hélin pakte er een hele mooie 2e plaats. Proficiat allemaal!!

Ook nog afgelopen weekend deed Elke mee aan de Ardéchoise, een prachtige toertocht in Frankrijk. Ze verbeterde er haar tijd niet alleen met meer dan 20', ze mocht als 2e dame ook op het podium!! Als dat geen fantastisch nieuws is!!

Op die manier is zowat het hele plaatje vertegenwoordigd: van topatleet tot recreant: ieder op zijn of haar niveau kan genieten van zijn eigen prestaties en vooral van de weg ernaar toe!!

voila, ik vertrek straks met een aantal mede atleten richting Nice! Van ginder uit allicht nog wel een update!!

ciao
t

Geen opmerkingen: