maandag 9 juni 2008

Schitterende ervaring voor Telenet in Alcatraz

Mooie prestaties gisteren in Alcatraz. In de Business Trophy werd het gemengde team van Telenet knap 3e. Hele mooie prestatie die op hele korte termijn gerealiseerd werd!! Heel knap.

Ook het mannenteam deed het uitstekend, met een 7e plaats.

Hier bovenop zette Francis dan ook nog eens de beste fietstijd neer!

Van een geslaagd experiment gesproken!! Heel knap.

Hun eigen ervaringen kan je hier terugvinden. Eens de jetleg uit hun lijf is, zullen de verslagjes en foto's wel volgen.

####

Terwijl ikzelf het nogal rustig deed dit weekend, werd er in Hamme weeral gepresteerd.
Naast heel wat Ironmanagers , stond ook Mark Cleys aan de start.
Nadat hij voor Prodac in november nog de marathon van New York afwerkte (na 1 jaar voorbereiding), besloot hij dit jaar om zijn zinnen op triatlon te zetten.
Terwijl Marc Herremans Classic het eerste hoofddoel is, was Hamme de eerste officiële triatlon voor hem. Er werd deze winter dan ook heel wat tijd geïnvesteerd in het zwemmen, en dat heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen! Na een goede 24' stond hij al weer aan land.
In het fietsen moet er nog wat meer ervaring opgedaan worden, maar in het lopen kwam hij snel in een goed ritme. Mooie prestatie dus!
Net als van Tom en Patrick, die beiden aantonen een mooie sprong voorwaarts gemaakt te hebben.

Heel wat minder verliep het voor Gino. Na een mooie zwembeurt was hij in een groepje van 3 verzeild geraakt bij het fietsen. Maar wat je niet voor mogelijk houdt, gebeurde toch. Een autobestuurder (allez, -ster) negeerde de seingever volledig en reed vlotjes het wedstrijdparcours op. Gino kon wel nog enigzins uitwijken maar werd toch in de flank aangereden door de dame. Hij werd afgevoerd en even werd gevreesd voor een dijbeenbreuk, maar gelukkig is het bij een ernstige kneuzing gebleven. Maar uiteraard zijn derglijke zaken niet plezant.
Bij deze wil ik Gino dan ook veel beterschap wensen!!!


#####

Zo, ik ga nog wat verder taperen richting Half Ironman UK
Voor wie in de sfeer wil geraken, dankzij Peter kwam ik aan volgend filmpje over het fietsparcours

Geniet ervan

ciao
t

Geen opmerkingen: