donderdag 5 juni 2008

Clubstage Lanzarote

Zo, sinds gisteren avond zijn we terug van de clubstage op Lanzarote.
In Club La Santa, waar alles zowat triatlon ademt, konden we een week lang goed trainen. Gezien het niveau verschil en verschillende doelstellingen (zowel naar afstand als naar termijn) werd er in verschillende groepen getraind.

Bijna elke dag werd er gezwommen, wat het watergevoel een enorme boost zal geven. Zowel in het zwembad (waar zowel aan techniek als aan volume gewerkt werd) als in de lagune werden er kilometers gemaald.

Traditioneel stond er bij de fietstrainingen een stevige wind, maar dat hoort er nu eenmaal bij. Het altijd veranderende landschap schotelde ons alleszins heel wat mooie ritjes voor (wat foto's volgen hopelijk snel).

In het lopen liet ik mijn atleten naast een pistetraining (met nadruk op looptechniek en coördinatie, en daarna een training met doel het verbeteren van het loopritme) ook een lange duurloop doen en stond er ook een koppeltraining op het programma. Afhankelijk van doelstelling werden 3 tot 4 fietsrondes van 22km afgewisseld met 2 tot 3 looprondes. Voor iedereen niet alleen een hele goede maar ook een hele plezante training!!

daarnaast konden we ook rekenen op wat mediabelangstelling, maar daarover later meer!!

Kortom, het was een plezante stage!! Bedankt allemaal voor jullie enthousiasme.

####

Telenet goes Alcatraz.
Morgen vertrekken 2 Telenet-teams naar Alcatraz.
Op hun blog kan je hun relaas lezen.

Ik ben alleszins heel opgetogen over de progressie die deze mensen maakten op enkele maanden tijd. Zeker in het zwemmen is dit heel goed zichtbaar.

Ik hoop dat ze er een hele leuke tijd beleven en genieten van deze ervaring!!

####

Daarnaast stonden er dit weekend de wedstrijden van St-Laureins, Leuven en Oostkerke op het programma.
Er werd weeral goed gepresteerd, en de meeste zijn nu echt wel vertrokken!!

tot de volgende

ciao
t

Geen opmerkingen: