maandag 19 mei 2008

Van Kruiningen tot Wevelgem naar Stein

Jaja, weeral een druk wedstrijdweekend.
In Kruiningen was er een halve en een kwarttriatlon. Voor Stefaan Veldeman de 2e knalprestatie op een goede week en voor Bert Wauters een bevestiging van 'goe bezig zijn'. Stijn hield het bij een stevige zwembeurt en daarna losfietsen. Maar zijn tijd komt nog wel.
Op de kwart toonde Bart dat hij naast een stukje fietsen, ook kan zwemmen en lopen, dus vanuit deze kant van Nederland enkel positief nieuws.

Ondertussen was ikzelf met heel wat clubgenoten in Stein het parcours gaan verkennen. Enkele pittige hellingen zorgen voor een mooi en selectief parcours, waarbij ook zeker het loopparcours niet te onderschatten valt!! Een ideale tussenstap dus tussen halve en volledige Ironman.

Op zondag was het dan weer wedstrijdfeest. In Wevelgem startten Olli4 en Bruno in de niet-stayerduatlon. Olli was terecht blij over zijn fietsprestatie en ook Bruno zijn prestatie mag best gezien worden!!!

#####

Ikzelf hield het bij trainen dit weekend. Ik trainde deze week goed door in functie van Niederbronn en legde er vrijdag nog goed de pees op (vooral lang fietsen), om dan zaterdag richting Stein te trekken met de groep. Op zondag dan deed ik een duurloop op heuvelachtig terrein om het weekend af te sluiten met een lange zwemtraining in Sluis. Goed dat we daarna weer op krachten konden komen in Jeans Boudin Sauvage.

Deze week gaan we rustig afbouwen richting Niederbronn, de 1e halve triatlon van het seizoen. Ik kijk er naar uit!!

####

Ondertussen zijn we maandag en ben ik net terug van een open water training in Mechelen samen met de deelnemers van Telenet voor de Business Triathlon in Alcatraz.
Hier zijn de 2 ploegen ondertussen samengesteld en de deelnemers zijn super gemotiveerd!!
In de Nekker deden we voornamelijk heel wat techniek voor in open water. Heel plezant!

Op die manier is de week dus weer goed ingezet.

ciao
t

Geen opmerkingen: