donderdag 19 augustus 2010

super weekend voor SMO en Nick is terug!


Vorig weekend was een voltreffer voor de SMO - atleten. Dominic Decaluwe scoorde heel sterk op zijn volledige triatlon. Met een 21e plaats en 9u03 presteerde hij in Kopenhagen super. Trek de straftijd van 4' eraf en in zijn hoofd haalde hij een droomtijd. Het is dus zeker dat hem dat in de toekomst ook op papier zal lukken.

In het regenachtige Wiesbaden pakte Michael Dewilde uit met een straffe 19e plaats overall en een 2e in zijn categorie. Alweer een straffe stoot dus, die aantoont dat Michael terug op hoog niveau presteert!

In Geneve stoomde Tom Vanderhoogerstraete zich klaar voor het EK van volgende week. Een mooie progressie in het lopen die het beste laat beloven voor de toekomst, was het gevolg! Teammaten Willem Brems en Simon Decuyper werkten er trouwens ook een mooie wedstrijd van.

Komend weeked dan staat er naast de Mr T triatlon ook de Mr Auping op het programma. Een zeer gezellige halve triatlon, ingericht door Ironmanagers, in functie van Ironman Arizona. Ook een aantal trio-ploegen komen aan de start.

####

Iets ander nieuws, is de thuiskomst van Nick. Na 9 maanden rondreizen met zijn gezin (waaronder de IM van Australiƫ in maart) kijkt hij heel gelukkig terug op deze ongelooflijke ervaring. Nu heeft hij volop tijd om te brainstormen over de toekomst. We horen er dus nog wel van!
Zijn belangrijkste vaststelling bij thuiskomst? Dat iedereen hier nors en onvriendelijk en heel opgejaagd leeft!! Misschien toch iets om bij stil te staan??

Geen opmerkingen: