dinsdag 27 juli 2010

Antwerpen en Zürich

Alweer een druk weekend in triatlonland. Naast de Olympische afstand in Londen, waren er immers wedstrijden in Lake Placid, maar vooral in Antwerpen (halve afstand) en in Zürich. Met heel wat atleten aan de start was het een boeiend weekend.

In Antwerpen hele mooie prestaties met heel wat nieuwe persoonlijke records!! In Zürich dan weer enkele mannen die hun eerste Ironman deden en hierin ook slaagden! De Ironmanagers kunnen weeral enkele namen bij noteren op de erelijst!
En het stopt niet, gezien volgende week Ironman Regensburg op het programma staat, met 8 Ironmanagers aan de start.
Nog een week later mag ik dan zelf aan de bak op de Norseman. De trainingen lopen voortreffelijk, dus we zien wel wat het daar wordt! Op 15 augustus is er dan Dominic die start in Challenge Kopenhagen. Dan is er weer even tijd voor wat kortere afstanden, om dan al richting Hawaii, Barcelona, Florida en Arizona te denken!!

Zondag avond gingen we zoals steeds iets eten in groep en kwamen we uit op het kanaal zwemmen. Heroïsche verhalen volgden, tot Jules kwam met het verhaal over kanaalzwemmen in vlinderslag. Wij allemaal redelijk vol ongeloof en toch vol twijfel. Maar goed, hij heeft gelijk, en hier vinden jullie het bewijs. Van straffe kost gesproken.

Geen opmerkingen: