donderdag 4 juni 2009

Trainen, trainen en Niederbronn






Voila, een stevig trainingsblok zit erop!
Vele atleten komen nu wel heel dicht bij hun Ironman en dat geldt ook voor mezelf.
Afgelopen week nog een hele leuke Big Training Day afgewerkt met Nice-gangers Michael en Frederik.
Zwemmen in een schitterend meer, fietsen met wat lange hellingen op het parcours en afsluitend lopen, waarbij we in onze 3e ronde het tempo even opdreven, om alle 3 met een goed gevoel de dag af te sluiten.

Afgelopen zondag reden we dan met een mooi groepje Tilff-Bastogne-Tilff. Mooi parcours, mooi tempo, mooi gezelschap (leuke verbroedering tussen Ironmanagers en SMO!) zorgden voor een ideale trainingsprikkel richting Nice.

Dinsdag was er dan de traditionele Ironmanagers-zwemtraining in Wachtebeke, waarbij we weer een mooie training afwerkten!! Tussendoor wat grappen en grollen, maar elkaar vooral motiveren om er voor te gaan!
Dat motiveren namen ze trouwens letterlijk van deze keer, want Raf en Tom offerden zich op om als mikpunt te dienen in de laatste 200 en 100m. Was plezant voor iedereen, en een opsteker dat we dergelijke tijden nog haalden na 4km hard labeur.

Nu zondag is er dan Niederbronn-les-Bains (Challenge France) met heel wat toppers aan de start. Ik hoop er vooral met een goed gevoel af te sluiten. Na mijn pech in Leuven heb ik wel het gevoel dat het goed zit, maar een bevestiging op wedstrijd is altijd leuk.
Er starten ook een aantal Ironmanagers + enkele individuele atleten, dus wordt het weer druk ginder in de Vogezen!!

we houden jullie op de hoogte!

ciao
t

Geen opmerkingen: