zondag 22 februari 2009

Monte Gordo

Ondertussen ben ik hier een kleine week in Monte Gordo. In iets betere omstandigheden dan in Belgiƫ kunnen we hier een mooi trainingsblok afwerken. We, dat zijn Mieke Depoortere, Mieke Dupont en Tom en dan Michael Dewilde en Joury Gokel. De federatie is hier ook aanwezig met de elite-atleten en de Be Gold-atleten. Op die manier kan Joerie VS bepaalde trainingen met ons afwerken (of omgekeerd?).

Zo'n eerste stage is natuurlijk vooral nuttig om wat meer fietskilomters te maken, maar ook de zwemkilometers en wat looptechniek staan op het programma.

Gisteren een lange rit met een overgangsloop, die ons enerzijds toonde dat we op goede weg zijn, maar dat er uiteraard nog wat werk voor de boeg is. Maar goed, het is nog maar februari.

Het meest aangename is dat mijn kompanen verstandige mannen zijn en er geen wedstrijdje van maken. De blokjes op vetdrempel werden woensdag netjes afgewerkt op de prachtige route naar Cachopo, en ook tijdens de zwemtrainingen worden er geen wedstrijden gehouden, al last er ene wel af en toe een Gokeltje in.

Mieke DP fietst verbazend goed en ook de triatlon komt steeds dichterbij. De andere Mieke haar ticket voor Zuid-Afrika ligt ondertussen ook klaar.

Voila, tot hier een update en tot snel!

ciao
t

Geen opmerkingen: